Programul educativ „Școli-ambasador ale Parlamentului European”


- inapoi

9 Mai - Ziua Europei

Ambasadorii juniori, împreună cu colegii de clasă din Liceul Tehnologic ”Ion I.C. Brătianu” au organizat, sub îndrumarea ambasadorilor seniori, mai multe materiale pentru a aniversa ziua Europei: stegulețe, planșe, desene, postere, colaje pe diferite teme, calendare cu mâncarea tradițională fiecărei țări din U.E.; hărțile primite de la Centrul de Informare al Parlamentului European au fost aranjate; colegii parteneri de la Școala gimnazială Ferdinand, de la Liceul Teoretic ”Mihail Sadoveanu”, Liceul Tehnologic ”Electronică Industrială” au adus și ei rodul muncii lor.

Toate aceste materiale au fost expuse în sala ”Pache Protopopescu” din Primăria sectorului 2. Au fost date pentru completare și chestionare despre U.E., Europa, țările U.E., simboluri.

Ambasadorii juniori au fost plăcut impresionați de disponibilitatea trecătorilor de a răspunde întrebărilor din chestionar. Mulțumim pentru sprijinul acordat pentru a face posibilă promovarea acestui program ”Școli-ambasador ale Parlamentului European” domnului Primar Mugur Mihai Toader, doamnei Aurora Tătaru (de la cabinetul dlui primar), doamnei Mădălina Scutariu (președinte Asociația de Părinți).

Adresăm mulțumiri și domnului viceprimar Dan Cristian Popescu care a încurajat ambasadorii juniori să continue să facă lucruri frumoase.

Coordonator program, prof. Olguța Spornic
- inapoi