Proiectul ”YEEI - Antreprenoriat la puterea tinerilor”Azi, 1 octombrie 2018, la OK Center, a avut loc o primă întâlnire în acest an școlar - restartarea programului cu sesiuni de training și coaching, între orele 10:00 la 14:30.

Până acum elevii au beneficiat de: - 36 ore de training și coaching în Module de cunoaștere și intercunoastere + Noțiuni introductive antreprenoriat și angajabilitate, cu focus pe abilități socio-emoționale care să crească șansele elevilor pe piața muncii - 12 ore coaching online, suport pentru elevi in diferite initiative ori sarcini. - experiențe cu focus pe munca de echipă și gândire strategică în colaborarea cu experți: Ascendis. - interacțiuni cu antreprenori (sociali).

Exemplu: Liceu Snagov: 4 elevi au organizat o conferință de antreprenoriat social la ei în oraș, cu sprijinul trainerului.

- 24 ore job-shadowing pentru 18 elevi, in cadrul companiei Kruk (atasat regasiti lista cu elevii care au spus "da" apelului nostru). Mai multe despre experienta de la Kruk regasiti in urmatorul articol. - 6 elevi au mers într-o vizită la sediul companiei Citibank, finanțatorul proiectului, unde au fost angrenați într-o conversație despre motivație și viitor profesional cu angajați și managerul Citibank.