Proiectul YEEIUnited Way Romania și Asociația ROI a demarat, în martie 2018, proiectul “YEEI! – Antreprenoriat la puterea tinerilor” destinat elevilor din șase licee din București și împrejurimi.

“YEEI! – Antreprenoriat la puterea tinerilor” (Youth Entrepreneurship & Employability Initiative) este un program implementat în 2018-2019 de United Way Romania si Asociația ROI, finanțat de United Way Worldwide, prin generozitatea Citi Foundation.

Programul este implementat, în paralel, și în Ungaria. Scopul proiectului este creşterea accesului la educaţie şi integrarea socio-profesională pentru 60 de liceeni, majoritatea din medii dezavantajate. Vom urmări dezvoltarea abilităţilor socio-emoționale necesare pentru a avea succes pe piaţa actuală a muncii, precum şi dezvoltarea spiritului antreprenorial al elevilor, prin cursuri de formare, coaching şi mentorat. Cei mai implicați elevi vor beneficia de burse și de activități de practică/job shadowing în companiile cu care vom colabora. Selecția elevilor a fost realizată pe baza criteriiilor prevăzute în proiect, împreună cu reprezentanți ai fiecărui liceu partener, până la finalul lunii martie. Aplicația a fost competată de elevii claselor a IX-a A, a IX-a P1, a IX-a P2, a X-a A, a X-a P în luna martie.​