Lecții desfășurate on-line
Pentru a usura comunicarea profesorilor cu elevii, tuturor elevilor din clasă li s-a generat o adresă de e-mail gratuită, pe domeniul de găzduire al școlii. Contul acesta de e-mail este oferit de către google.com și oferă acces gratuit la toate aplicațiile (Word, Excel, Powerpoint) și un drive cu stocare NELIMITATĂ. Puteți să vă păstrați toate pozele din telefon, filmulețele, jocuri, filme, etc. Tot ce aveți pe calculator acasa, puteți încărca pe drive și să le distribuiți(partajați) mai ușor cu ceilalți și să le accesați oricand, de oriunde.

Contul de e-mail este de forma prenume.nume@liceulbratianu.ro

Daca te numesti Popescu Andrei-Vasile, mailul tau va fi andrei.popescu@liceulbratianu.ro

Cu alte cuvinte, daca ai 2 prenume, foloseste unul din ele. Daca nu merge, incearca-l si pe celalalt. Iar daca ai 2 nume de familie, foloseste-l pe primul.

Parola mailului este formata din Elev urmata de ultimele 4 cifre din CNP. De ex, daca un elev are un cnp de forma 1890204290010, parola lui este Elev0010

Daca nu reusiti sa va conectati, puteti sa contactati administratorul domeniului la adrian.dutu@liceulbratianu.ro, sau prin dirigintele clasei tale.

Dacă nu utilizezi Google Chrome, urmărește cum îl poți instala - apăsați aici

Cum folosim mailul GMAIL? Cum ne conectăm la contul google? apăsați aici
Conectarea se face accesand pe google, gmail.com si introducand noul cont.

Cum schimbi parola la contul tău google? apăsați aici

Cum folosim Google drive? Cum stocăm fișiere și cum le împărtășim și celorlați prieteni? apăsați aici

Cum folosim Google classroom? apăsați aici

Elevii care au nevoie de aplicatiile Microsoft Office ( Word, Excel, Powerpoint) - se pot conecta tot cu acest cont prenume.nume@liceulbratianu.ro, la adresa office365.com si pot beneficia in mod gratuit de ele. Licenta este pentru Office varianta online - nu se instaleaza in calculator, ci va conectati la un cont onedrive, unde sunt stocate toate documentele create prin Office. In schimb, se poate instala pe tableta/telefon. -->-->